2023-03-22 Product News

Naujasis „Alfa Laval“ sprendimas „ThinkTop V20“ - ryžtingas žingsnis Industry 4.0 link

Naujasis „Alfa Laval ThinkTop V20“ - naujos kartos higieninių vožtuvų stebėjimo įrenginiai - spartina skaitmeninę transformaciją procesų pramonėje. Pagrindinė „ThinkTop V20“ savybė - galimybė automatizuoti ir palaikyti ryšį realiuoju laiku. Tai kelia procesų kontrolės kartelę, todėl visos procedūros tampa patikimesnės ir tikslesnės, kartu sutaupoma laiko ir pinigų, reikalingų įrengimui, paleidimui, eksploatavimui ir techninei priežiūrai.

„ThinkTop V20“ yra pirmasis grynas vožtuvo jutiklis, kuriam nereikia techninės priežiūros ir kurio nereikia reguliuoti ar programuoti rankiniu būdu. Jis vizualiai rodo būseną 360° LED diodais, matomais iš visų pusių. Be to, šis sprendimas užtikrina patogų „Alfa Laval“ higieninių vožtuvų, naudojamų pieno, maisto ir gėrimų, namų ir asmens higienos, biotechnologijų, farmacijos ir daugelyje kitų pramonės šakų, būklės stebėjimą patalpoje.

Dar patikimėsnė proceso kontrolė

„ThinkTop V20“ stebėjimo prietaisas, sukurtas svarbiausiam vožtuvų įjungimo ir išjungimo stebėjimui skaitmeniniu būdu, užtikrina pragmatišką požiūrį į vožtuvo būsenos ir padėties patikimumo didinimą. Šis naujas „Alfa Laval“ pažangių „ThinkTop V“ gaminių šeimos papildymas atveria kelią aukštesnio lygio procesų kontrolei gamintojams, kurie pasikliauja vizualiniu ir signaliniu grįžtamuoju ryšiu apie atidaryto ar uždaryto vožtuvo padėtį.

„Intuityvusis „ThinkTop V20“ jutiklis yra greitesnis ir išmanesnis vožtuvų stebėjimo sprendimas iš visų šiuo metu esančių rinkoje“, - sako Ebbe Bundesenas, „Alfa Laval“ Vožtuvų ir automatikos skyriaus produktų vadovas. “Šis sprendimas garantuoja aukštesnį patikimo proceso valdymo lygį, nes užtikrina greitą, tikslią ir intuityvią tiesioginę konfigūraciją, patogų vožtuvų padėčių stebėjimą realiuoju laiku ir prieigą prie realaus laiko ir istorinių duomenų iš valdymo patalpos. Apskritai tai neįkainojama laiko ir pinigų taupymo priemonė, atsižvelgiant į gamyklų poreikį didinti našumą.“

40 % greitesnis konfigūravimas, palyginti su įprastais vožtuvų jutikliais

Įjungti „ThinkTop V20“ jutiklį užtrunka vos kelias sekundes - sprendimas užtikrina greitą įdiegimą, įjungimą ir išjungimą. Tiesioginė konfigūracija yra greita ir intuityvi. Jutikliai automatiškai atpažįsta vožtuvo tipą ir dydį, kalibruoja ir įrašo vožtuvo atidarymo ir uždarymo atstumus ir užbaigia konfigūraciją be rankinio įsikišimo. Be to, jutiklį pakeisti ar greitai sukeisti paprasta ir nesutrikdo gamybos. Nereikia jokių ekspertinių žinių, mokymų, adapterių ar specialių įrankių. Bet kuris technikos inžinierius gali tinkamai sumontuoti naują „ThinkTop V20“ jutiklį arba pakeisti senesnį vožtuvų stebėjimo įrenginį, užtikrindamas higieną, efektyvumą ir sistemos veikimą, taupydamas laiką ir pinigus.

Pažangus, estetiškas dizainas ir ryšių protokolų įvairovė

Būdamas pasiteisinusios „ThinkTop V“ šeimos dalis, „ThinkTop V20“ jutiklis turi tokį patį dizainą, priežiūros nereikalaujantį korpusą ir patobulintą vizualinę būsenos indikaciją 360° LED diodų pavidalu, kaip ir geriausiai parduodami „ThinkTop V“ stebėjimo įrenginiai. Dėl kompaktiškos ir tvirtos konstrukcijos jutiklis tinkamas montavimui ankštose erdvėse.

Gamintojai gali pasirinkti geriausiai proceso poreikius atitinkantį ryšio protokolą - skaitmeninį, AS sąsajos arba IO-Link. „V20“ yra hermetiškai užsandarintas įrenginys, todėl užtikrinami patikimi vožtuvo padėties rodmenys ir išvengiama vandens, dulkių ir kitų nepageidaujamų medžiagų patekimo į jutiklį rizikos.

IO-Link point-to-point ryšio protokolas leidžia jutiklius prijungti prie automatizavimo sistemų. IO-Link taip pat palengvina prieigą prie svarbių realaus laiko duomenų, pagerina diagnostiką, supaprastina konfigūravimą ir valdymą, kartu palaikydamas "Pramonė 4.0" koncepciją.

Optimizuokite verslo operacijas naudodami skaitmeninę vožtuvo būseną

Nuotolinio jutiklio „ThinkTop V20“ realaus laiko matomumo ir stebėjimo galimybės suteikia konkurencinį pranašumą įmonėms, kurios pasikliauja higieninių vožtuvų būsenos duomenimis. „V20“ pranoksta tai, ką gamintojai manė esant įmanoma su įprastiniais vožtuvų padėties indikatoriais, - greičiau nustatomas ir patikimiau valdomas procesas.

Skaityti daugiau: „ThinkTop V20“ vožtuvų stebėjimo įrenginys | Alfa Laval

 

Apie „Alfa Laval“

Bendrovė „Alfa Laval“ veikia energetikos, jūrų ir maisto pramonės bei vandens valymo srityse, siūlydama savo patirtį, gaminius ir paslaugas įvairiems verslo sektoriams maždaug 100 šalių. Įmonė siekia optimizuoti procesus, kurti atsakingą augimą ir spartinti pažangą, visada dėdama papildomas pastangas, kad padėtų klientams siekti jų verslo ir tvarumo tikslų.

Novatoriškos „Alfa Laval“ technologijos skirtos medžiagoms gryninti, perdirbti ir pakartotinai naudoti, skatinant atsakingesnį gamtos išteklių naudojimą. Jos taip pat daro didelę įtaką didinant energijos vartojimo efektyvumą ir šilumos atgavimą, optimizuojant vandens valymo procesus ir mažinant išmetamų teršalų kiekį.

Taip „Alfa Laval“ prisideda ne tik prie savo klientų sėkmės, bet ir prie teigiamų aplinkos pokyčių. Kasdien pasaulį kuriame geresnį - „Advancing better™“.

„Alfa Laval“ dirba 16 700 darbuotojų. Metinė apyvarta 2020 m. siekė 41,5 mlrd. kronų (apie 4 mlrd. eurų). Bendrovės akcijos kotiruojamos Nasdaq OMX biržoje.

www.alfalaval.com

ThinkTop V20 valve sensor unit

Susijęs turinys: