Alaus ir sidro gamyba
Alaus gamyba yra sudėtingas meistriškumo, technologijų ir meniškumo derinys. Tai įsišaknijusi tvirtose istorinėse ir kultūrinėse tradicijose kartu su naujų, novatoriškų produktų tipų nuojauta ir dažnai atveria kelią į priekį naudojant pažangiausias proceso technologijas.
Šių alaus ir fermentavimo procesų efektyvumas yra nepaprastai svarbus norint užtikrinti komercinę sėkmę labai konkurencingame ir įvairiame versle.
Tuo pačiu metu gyvybiškai svarbu, kad gamintojai laikytųsi vis griežtesnių teisės aktų reikalavimų ir galėtų spręsti nuolat kylančias energijos sąnaudas.
Be to, aludarystės procesai turi būti pakankamai judrūs, kad reaguotų į kintančius paklausos modelius ir vartotojų pageidavimus dėl stiprių pasaulinių prekės ženklų bei sezoninių produktų pasiūlos.
„Alfa Laval“ yra viena didžiausių pasaulyje specializuotos technologinės įrangos gamintojų. Mes dirbame pažangiausiose praktiškai visose alaus gamybos technologijose. Mūsų siūlomi sprendimai yra pagrįsti pažangiausiomis technologijomis ir veikimo praktika, kuri šiuo metu yra prieinama, visi pritaikyti aukščiausios kokybės rezultatams pasiekti.
Kurti daugiau - mažiau naudoti
Norint gauti puikių rezultatų, aludarystėje naudojami paprasti, natūralūs ingredientai ir žaliavos. Skirtingi gamintojai, žinoma, turi skirtingus būdus. Jie naudoja platų asortimentą įvairios įrangos.
„Alfa Laval“ siūlo platų efektyviai išteklius naudojančių sistemų ir technologijų, skirtų alaus gamyklą padaryti švaresnę ir tvaresnę, asortimentą.
Sužinokite apie mūsų sistemas ir technologijas, kurios gali padėti alaus darykloms pakoreguoti subtilų gamybos balansą, kad būtų galima padidinti derlių ir produktų kokybę naudojant mažiau vandens, mažiau energijos ir mažiau visų rūšių išteklių.