Žuvų baltymų koncentrato gamyba
Žuvis ir vėžiagyviai yra idealus hidrolizuotų skonio baltymų šaltinis. Tokie baltymai maisto pramonėje yra vis paklausesni kaip ingredientai, kurie gali pakeisti mėsą ir vandenį, dėl riebalų surišimo savybių.
Ekstrahavimas
Išgaunant vertingus baltymus iš žuvų, naudojant fermentinius hidrolizavimo procesus, gaunami virškinami baltymai, kuriuos galima plačiai naudoti funkciniuose maisto produktuose, kaip koncentratai, fondai ir sriubos ekstraktai.
Pilnos sistemos
Šio tipo gamybos procesas apima subtilią žaliavų kokybės pusiausvyrą, fermentais pagrįstą hidrolizavimą ir „Alfa Laval“ įrangą, būtiną efektyviam skaidrinimui, atskyrimui ir koncentravimui.
Mes turime išskirtines galimybes tai įgyvendinti, atverdami kelią į naujas rinkos galimybes iš didelės vertės baltymų, išgautų iš žuvies.