BB and BM Series

BB ir BM serijos yra pažangiausia rinkoje bakterijų ir sporų šalinimo pieno pramonėje serija. Jose įdiegtos patentuotos "Alfa Laval" technologijos, užtikrinančios veiksmingą, patikimą ir ekonomišką atskyrimą.

Dairy-D-Series-product

Pažangi pieno baktofugavimo technologija

  • Unikali "Alfa Laval" "Hermetic Design" konstrukcija su dugnu užtikrina puikų nugriebimo efektyvumą ir išlaiko aukščiausią produkto kokybę.
  • Apatinio maitinimo konstrukcija sumažina šlyties jėgas, todėl produktas apdorojamas švelniai ir išsaugomas riebalų rutuliukų dydis.
  • Hermetiški įleidimo ir išleidimo angų sandarikliai apsaugo nuo oksidacijos ir mažina pieno putojimą.
  • Lengvas pritaikymas prie proceso sąlygų užtikrina didesnį gamybos lankstumą ir veiksmingą CIP
  • Dėl hermetiškos konstrukcijos sutaupoma iki 60 % energijos

"Alfa Laval" nustato rinkos standartus su "Bactofuge®" konstrukcija

BB ir BM serijose įdiegta patentuota "Bactofuge®" technologija. Šiuos separatorius galima naudoti pirminiam sūrio pieno apdorojimui, kai pašalinamos sviesto rūgšties sporos (anaerobinės sporos). Jie taip pat naudojami pieno miltelių, vartojimo pieno ir grietinėlės kokybei pagerinti, nes veiksmingai pašalinamos aerobinės sporos, pavyzdžiui, Bacillus cereus. Atskyrimo efektyvumas (apibrėžiamas kaip įeinančių bakterijų ir sporų kiekio sumažėjimo procentinė dalis) dažnai gali siekti iki 99 %. Įrenginiams, kuriems keliami ypač dideli reikalavimai, galima nuosekliai sumontuoti du ar daugiau įrenginių. Papildomos unikalios funkcijos, tokios kaip "Alfa Laval eMotion™" ir mūsų hermetiška konstrukcija su dugnu, taip pat užtikrina aukštą energijos vartojimo efektyvumą, griežčiausių higienos standartų laikymąsi ir labai mažą bendrą nuosavybės kainą.

.
Where to use Alfa Laval BB BM Series

Kur naudoti BB ir BM serija

Dažniausiai naudojami: sūrių gamyba; pieno ir grietinėlės perdirbimas; išrūgų, kazeino ir laktozės perdirbimas; jogurto ir kultūrinio pieno perdirbimas.

.

Skirtumą lemiančios funkcijos

"Alfa Laval" separatoriai išsiskiria tuo, kas yra jų viduje: daugybė unikalių ir patentuotų technologijų, kurių visuma padeda pieno pramonės klientams pasiekti geresnę produktų kokybę ir didesnį higieninį patikimumą.

Dairy-hermetic-design.png

Hermetiškas dizainas

Švelnus greitinimas, galingas efektyvumas

Unikalus hermetiškas dubuo, kuris užtikrina geresnę produktų kokybę ir gerokai sumažina energijos suvartojimą.

Dairy-eDrive.png

eDrive™

Mechaninis paprastumas, užtikrinantis didesnį efektyvumą ir mažesnes sąnaudas

Tiesioginės pavaros sistema su mažesniu besisukančių dalių skaičiumi, todėl sumažėja techninės priežiūros ir energijos sąnaudos.

Dairy-UniDisc.png

UniDisc™

Nauji pajėgumų ir higienos lygiai

Radikaliai nauja disko konstrukcija, dėl kurios sumažėja valymo poreikis, o srautas padidėja iki 20 %.

Dairy-eMotion.png

eMotion™

Dvigubai didesnis našumas per kilovatvalandę

Naujovė, leidžianti sumažinti trintį ir iki 70 proc. sumažinti separatoriaus energijos sąnaudas ir CO2 emisiją.

Dairy-Bactofuge.png

Bactofuge®

Išskirtinė kietųjų dalelių talpa

Nepertraukiamas kietųjų medžiagų išmetimas užtikrina nepažeistą ir labai koncentruotą srautą tolesniam perdirbimui arba kaip vertingą šalutinį produktą. Tai leidžia padidinti atskyrimo pajėgumą.

Separatorių inovatorius

"Alfa Laval" išrado pirmąjį diskinį kūgio formos separatorių ir jau daugiau nei šimtmetį pirmauja centrifugų technologijų kūrimo srityje. Džiaugiamės galėdami pasidalinti su jumis patirtimi, kurią įgijome šiame kelyje. Apsilankykite mūsų žinių bazėje "Separator Innovator" ir sužinokite daugiau apie pažangą atskyrimo srityje ir žingsnius, kurių imasi "Alfa Laval", siekdama revoliucionuoti technologijų sritį, kad užtikrintų verslo meistriškumą.

Separator Innovator 640x360