Carboset
„Alfa Laval Carboset ™“ ir „Carboset ™ Mini“ yra alaus gazavimo sistemos, puikiai tinkančios tiksliam, automatiniam ir mažai priežiūros reikalaujančiam alaus gazavimui bei kitų gėrimų, įskaitant gaiviuosius gėrimus, gazavimui. Mūsų alaus gazavimo mašina sukurta taip, kad atitiktų norimą anglies dioksido kiekį aluje, taip pat azoto poreikį aluje, kad atitiktų jūsų tobulus receptus.
Efektyvi, automatinė ir tvirta angliarūgštė
- Pašalina burbulų formavimosi riziką
- Outstanding blending accuracy
- Efektyvus anglies dioksido tirpinimas
- Universalus ir pritaikomas skirtingiems proceso reikalavimams
- Automatinis valdymas ir mažai priežiūros
„Alfa Laval Carboset ™“ yra kompaktiška, savarankiška ir iš anksto sumontuota ant rėmo karbonizavimo sistema. Laikantis maisto pramonės taisyklių, visi karbonizavimo mašinos komponentai, besiliečiantys su proceso skysčiais, yra pagaminti iš nerūdijančio plieno su karščiui atspariais sandarikliais. Jis skirtas valyti vietoje - galite išvalyti tiek anglies dioksidą, tiek produktų liniją neišimdami jokių dalių iš vamzdžių. Pasirinkite iš standartinių ir mini modulių.
Dimensions*
- (LxWxH): 1.5m X 1.0m X 2.3 m
- CO2 at outlet: Up to 7 g/l (final product)
*Exact dimensions vary depending on capacity range.
Carboset™
The Carboset™ is among the beverage systems and supplies that are developed in cooperation with the brewing industry. It is a well-proven, robust, compact beer carbonation module and a reliable, efficient and hygienic solution to improve the quality of beer and other beverages.
Carboset™ Mini
Designed with the craft breweries in mind. This special module helps you get the right level of carbon dioxide in beer and solves the problem of low or inconsistent carbon dioxide concentration in your beer. You may store several recipes in Carboset™ Mini with individual settings for different beers and filling lines.
Dimensions*:
- (LxWxH): 1,600 x 500 x 2,000 mm
- CO2 at outlet: 4-6 g/l
How the carbonation system works
Achieving a desired and consistent concentration of carbon dioxide in beer is not difficulty. With our carbonation system, CO2 is injected directly into the beer via a specially designed static mixer, which makes sure the gas is efficiently dissolved. You set the required carbonation level at the control panel, and flow meters, CO2 meter and a control valve ensure the exact amount of gas is dosed.
The module includes a holding cell combined with a back-pressure valve, so all gas is completely dissolved when the beer leaves the module.
A typical application could be carbonation to exactly 6.0 g/l CO2 of incoming beer at a temperature of 2°C and a pressure of 4 bar (g).